Over het eten

Moestuinieren is een uit de hand gelopen hobby van mij. Ik vind het fijn om lekker in de tuin bezig te zijn en de plantjes te zien groeien.  Er gaat niks boven een lekkere  maaltijd uit eigen tuin, experimenteren met verschillende smaken en nieuwe combinaties.

 

Voor elke retraite en workshop die ik organiseer probeer ik zoveel mogelijk groentes uit eigen moestuin te gebruiken. Mits het seizoen en oogst het toelaten.

Zo kom jij tijdens de retraites ook in aanraking met mijn andere passie, buiten yoga om.

 

De recepten voor de retraite zijn continu in ontwikkeling en blijven veranderen. Op geen een retraite krijg je hetzelfde voorgeschoteld.  Maaltijden waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld een lekkere pesto van oost-indische kers of een dikke rode pastasaus van tomaat, gele courgette en basilicum. Ook de courgette soep is een favoriet van mij.  Van kruiden en bloemen maak ik ook siropen, bijvoorbeeld een lavendelsiroop voor een lekker kruidig drankje.